donderdag 7 augustus 2008

Arrived

Christophe is veilig en wel in La Paz MET bagage ;-D

woensdag 6 augustus 2008

Nog steeds geen Christophe

Ik ben nog altijd alleen in La Paz. Je mag niet gedroomd hebben wat Christophe allemaal overkomen is.

In Chicago(aangekomen met vertraging), eerste stop na Brussel, zijn ze erin geslaagd zijn bagage kwijt te spelen. Hoe weet je dat? Als je binnenkomt in USA moet je zelf je bagage naar de aansluiting brengen, zelfs al ben je in transit.Dan is zijn vlucht naar Miami afgelast. Tot overmaat van ramp wordt alles ontruimd door storm waardoor hij niet de enige is die een hotel moet zoeken. Nacht op luchthaven dus. De volgende dag zetten ze hem op vlucht naar Miami via Atlanta. Maar aansluiting naar La Paz is niet verzekerd, hangt af van niet opgedaagde passagiers. Zo zijn er 2. Maar doordat het vliegtuig, alweer, met vertraging vertrekt, komen die paar minuten voor vertrek aangestormd. Hotel in Miami dus. Met douche en bed, zonder bagage. Nu staat hij zeker op de vlucht voor vannacht met aankomst morgen. Nog altijd zonder bagage weliswaar.
Naast de 4 uur in 1e klas te vliegen, nul compensatie. Eten, hotel,... allemaal zelf te betalen.

Ik mag er niet aan denken dat ik dit moet meemaken op de terugweg... Hout vasthouden!

dinsdag 5 augustus 2008

BolivianAs




Posted by Picasa

La Paz - Plaza Murillo




Posted by Picasa

Nachtmerrie werkelijkheid...

...maar meer voor Christphe dan voor mij. Zie http://geenstofvoordiscussie.blogspot.com voor zijn helse verhaal.

Ik ben gisteren aangekomen in La Paz. Waw, wat een mierennest. Van boven tot onder is het echt compleet volgebouwd, een wirwar van straten, veel mensen op pad altijd. Helemaal anders dan Santiago de Chile.
Vanmorgen monter opgestaan om Christophe te gaan oppikken. Met een ietwat kleine vrees, want ik had gisteren bij de laatste check van zijn vluchten gezien dat 1 tussenvlucht afgelast was. Heb nog proberen bellen naar de States, ma ja, was al avond natuurlijk.
En nope, na twee uur en half wachten, optimistisch gelijk ik ben, krijg ik een douanebeambte voor me die zegt:"no senorita, no hay nadie, es todo". Eerst even naar de desk van American Airlines, maar daar kunnen ze enkel info geven over de vluchten, niet over de passagiers omwille van de verdomde veiligheidsredenen. Afdruipen naar hotel en internet op zoeken dus. Morgen komt ie misschien aan ofwel de dag erna. Insallah!
Wat sneu om zo je vakantie te moeten inzetten!

zondag 3 augustus 2008